
Menu
Modernit klassikot - läheltä ja tuoretta
MENU
Kaikki annokset myös Take Away.
à la Carte
Svensk menu under
English menu under
Vihreä salaatti 13,5
Parsaa & ilmakuivattua kinkkua 17
Toast Skagen 16,5
Päivän keitto 13,5 / 18,5
Hirven paahtopaistia, uunipunajuuria & piparjuuridressing 16
Maa-artisokka-vuohenjuustomousse, paahtoleipää 15
Sesongin salaatti 24
Messeniuksen Kasvis 27
Saaristolaislautanen, keitetyt kasvikset ja pikkuperunat 28
Paistettua suomalaista vaaleaa kalaa, keitettyjä perunoita & kasviksia 38
Paistetut pikkukalat, yrttijogurttia ja muusia 27
Vorschmack 16/27
Rydbergin pihvi, ”Herrasväen pyttipannu” 37
Pippuripihvi 42
Härän sisäfileetä, kermaista konjakkikastiketta, paahdetut valkosipuliperunat & kasviksia
Kysy jälkiruuista, ne vaihtelevat 15
Lihojen alkuperämaa: Suomi
SVENSKA
à la Carte
Grön sallad 13,5
Sparris & lufttorkad skinka 17
Toast Skagen 16,5
Rostbiff på älg, ugnrödbeta & pepparrotsdressing 16
Jordärtskocka-getost mousse, toast 15
Dagens soppa 13,5 / 18,5
Säsongens sallad 24
Den vegetariska rätten - fråga 27
Skärgårdstallrik, varma grönsaker och potatis 28
Stekt inhemsk fisk, potatis & grönsaker 38
Stekta små fiskar, örtyogurt, potatismos 27
Vorschmack 16/27
Biff Rydberg, ”Bättre folkets pyttipanna” 37
Pepparbiff 42
Inrefilé av oxe, gräddig konjaksås, vitlökspotatis & grönsaker
Fråga om våra efterrätter 15
Köttets ursprungsland: Finland
ENGLISH
à la Carte
Green salad 13,5
Elk Roast & beets 16
Soup of the day 13,5 / 18,5
Toast Skagen 16,5
Asparagus & Prosciutto 17
Jerusalem artichoke & Goatcheese mousse, toast 15
Seasonal salad 24
Vegetarian dish, varies 27
Archipelago fish plate, warm vegetables and boiled potatoes 28
Fried Finnish fish, boiled potatoes & warm vegetables 38
Fried small fish, herb yoghurt and mashed potatoes 27
Vorschmack 16 / 27
Rydberg`s beef hash 37
Pepper steak, roasted garlic potatoes & creamy Cognac sauce 42
Desserts - Ask about them, they vary 15
Origin of meat: Finland
MENU 52
Grilled green asparagus, Goat cheese crème
Grillattua vihreää parsaa, vuohenjuustokremeä 16
Grillad grönsparris, getostkräme
Grilled green asparagus, Goat cheese crème
- Grüner Veltliner - kuiva, klassinen grüner veltliner. 12,50
/
16cl
Viinisuositus: Grüner Veltliner Klassik 2020
Weinrieder, Itävalta, Niederösterreich
- Grüner Veltliner - kuiva, klassinen grüner veltliner. 12,50
/
16cl
***
Lamb tenderloin, garlic potatoes, ratatouille & baconbutter
Karitsan sisäfileetä, valkosipuliperunoita, ratatouillea & pekonivoita 35
Lamminrefile, vitlökspotatis, ratatouille & baconsmör
Lamb tenderloin, garlic potatoes, ratatouille & baconbutter
- Verduno Pelaverga - keskitäyteläinen,mausteinen 16,90
/
16 cl
Viinisuositus: Verduno Pelaverga 2021
Scarpa, Italia, Verduno Pelaverga
- Verduno Pelaverga - keskitäyteläinen,mausteinen 16,90
/
16 cl
***
Chokolate parfait with Mocca sauce
Suklaaparfait & moccakastiketta 15
Chokoladparfait med moccasås
Chokolate parfait with Mocca sauce
- Brachetto - makea, vadelmainen, pirskahteleva
Viinisuositus: Brachetto d’Acqui 2021 10 / 8cl
Braida, Italia, Brachetto d’Acqui
- Brachetto - makea, vadelmainen, pirskahteleva
Lihan alkuperämaa: Uusi-Seelanti; Köttets ursprungsland: Nya Zeeland; Meat’s country of origin; New Zealand
LASTEN MENU
Kasvistikkuja, kurkkua, porkkanaa, kirsikkatomaattia
4
Päivän keitto
6
Paistettua kalaa, keitettyä perunaa ja jogurttikastiketta
12
Lihapullat, perunamuussia ja kermakastiketta
12
Minipihvi, paahdettuja perunoita ja maustevoita
15
Mini Rydberg, härän sisäfilettä, paistettuja perunoita ja suolakurkkua, punajuurta, piparjuurta
14
Jäätelöannos
9
